Održavanje drugog okruglog stola u svrhu izrade standarda zanimanja

1

U sklopu provedbe Elementa 2 „Definiranje ključnih poslova i kompetencija za standard zanimanja nastavnik informatike, tehnike, biologije, kemije, fizike i matematike“ održao se i drugi okrugli stol na temu razvijanje standarda zanimanja.

Službeno je počeo 09. prosinca 2015. godine i trajao 3 dana. I ovaj put su se naše radne skupine iz 6 različitih područja nalazile kako bi radile na daljnjem razvijanju standarda zanimanja za nastavnika istoimenih područja. Lokacije su ostale iste: Prirodoslovno-matematički fakultet u Splitu te konferencijska sala hotela Cornaro u Splitu, koji je ujedno i ekskluzivni ugostitelj naših članova radnih skupina. Kao rezultat smo dobili 6 novih verzija dokumenata Zahtjev za upis standarda zanimanja u Registar HKO.

Ponosni smo priopćiti kako smo uspjeli realizirati i ovaj planirani rezultat, kao zadnji u ovoj godini. U novoj godini planiramo još dva okrugla stola za razvijanje standarda zanimanja, kao i početak održavanja okruglih stolova za razvoj standarda kvalifikacija. No, o svemu tome više nakon praznika!

2