Održana radionica na temu pisanja ishoda učenja na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu i Filozofskom fakultetu u Zagrebu

radionica_2806

Nakon Rijeke, na red su došli Split i Zagreb. Dana 28. lipnja 2016., na obje lokacije su se održale radionice na temu pisanja ishoda učenja u svrhu usklađivanja postojećih kolegija s razvijenim standardima kvalifikacija.

radionica pmfst


Na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu i na Filozofskom fakultetu u Zagrebu su se ovaj put okupili svi članovi radnih skupina iz Splita i iz Zagreba kako bi na radionicama prezentirali rezultate projekta STEMp, metodologiju pisanja ishoda učenja te podijelili brošure „Kako pisati ishode učenja?“. Nakon uvodnog dijela, sudionici radionica su se podijelili u skupine po područjima te započeli s raspisivanjem svojih kolegija prema pristupu temeljenom na ishodima učenja.

radionica01_2806

Nakon iscrpnog dana, rezultati su bili izvrsni – dobili smo veliki broj kolegija opisanih putem ishoda učenja koji su sastavni dio studijskih programa koji se moderniziraju na ove dvije institucije: diplomski nastavnički studij Informatika, diplomski nastavnički studij Fizika, diplomski nastavnički studij Informatika i tehnika i diplomski nastavnički studij Biologija i kemija na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Splitu te diplomski nastavnički studij Informatika na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.