Najava – održavanje radionice na temu: „Izrada nastavnih programa prema pristupu temeljenom na ishodima učenja“

moodle

moodle

Dana 28. lipnja 2016., u sklopu implementacije projekta STEMp, održat će se radionica na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu, Ruđera Boškovića 33, 21000 Split u dvorani A1-1 (124) u 09:00 sati.

Na radionici će se svim sudionicima ukratko predstaviti projekt STEMp i njegovi ciljevi, kao i do sada generirani rezultati, odnosno razvijeni standardi zanimanja i razvijeni standardi kvalifikacija za 6 STEM područja. Svim nazočnim profesorima predstavit će se metodologija pisanja ishoda učenja kako bi isti u nastavku radionice mogli implementirati naučenu metodologiju pisanja ishoda učenja u praksi. Cilj radionice je raspisati postojeće kolegije temeljem ishoda učenja te na taj način uskladiti postojeće kolegije s razvijenim standardima kvalifikacija.

Svakom od nazočnih biti će omogućen pristup prethodno razvijenom Moodle tečaju za oblikovanje ishoda učenja putem kojeg će im se cijeli ovaj proces olakšati.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane za ovu tematiku na sudjelovanje. Stoga, ukoliko se želite informirati o budućnosti studijskih programa iz STEM područja, ovo je pravo mjesto na kojem to možete napraviti.

stempradionica